-

Geçmiş Kampanyalarımız

  • 24 Ocak 2023 Maximum Kart ile Hypeup’ta tüm üyelik paketleri %50 indirimli!

    24 Ocak-30 Haziran 2023 tarihleri arasında İş Bankası kartınızla Hypeup’tan alacağınız üyelik paketlerinde %50 indirim fırsatı!

    İş Bankası kartları ile 24 Ocak-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Hypeup’tan satın alınan üyelikler;

    • Aylık tekrarlayan üyelik paketi: 6 ay boyunca 49.99 TL yerine 25 TL/ay
    • 6 aylık üyelik paketi: 209.99 TL yerine 105 TL,
    • 12 aylık üyelik paketi: 324.99 TL yerine 162.5 TL

    Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli asıl ve ek kredi kartları 

    Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartları ile yapılan işlemler, Aidatsız kartlar ve Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir.

    Kampanya Detayları:
    1. Kampanya kapsamında kampanyaya dahil kartlarınızla Hypeup.app sitesinden başlatacağınız üyeliklerde :
    • Aylık tekrarlayan üyelik ücreti ilk 6 ay boyunca 49.99 TL yerine 25 TL/ay olarak uygulanacaktır. Kampanya kapsamında yapılan üyeliklerin ilk 6 ayının bitmesinin ardından, aylık üyelik bedeli olarak Hypeup tarafından ilan edilen standart aylık üyelik ücreti olarak uygulanacaktır.
    • 6 aylık üyelik ücreti 209.99 TL yerine 105 TL olarak uygulanacaktır. 
    • 12 aylık üyelik ücreti 324.99 TL yerine 162.5 TL olarak uygulanacaktır. 

    2. Maximum özellikli kredi kartlarına ve bankamatik kartlarına özel olarak sunulan bu kampanya diğer teklif ve kampanyalarla birleştirilemez.

    3. Hypeup.app sitesinden üyelik gerçekleştirildikten sonra aynı e-posta adresi ve şifre ile Hypeup IOS ve Android uygulamaları indirilerek de kullanılabilir. 

    4. İndirimden yararlanılabilmesi için kampanyaya dahil kartların kullanılması yeterli olup, indirim ödeme anında otomatik olarak yansıtılacaktır.

    5. Hypeup ve Türkiye İş Bankası A.Ş önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar. 

    6. Üyelik süreci ve Hypeup içerikleri ile ilgili sorularınız için iletisim@hypeup.app e-posta adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz. 

    7. Kampanyanın yürütülmesinden Türkiye İş Bankası’nın katılımcılara karşı kampanyaya dair herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.