MODERN IŞILTILAR

Yeleklerin başrolü üstlendiği kombinler, ilkbahar – yaz sezonunda da rüştünü ispatlıyor. Kristal taşların çekim alanında ışıltının dozunu yükselten yelek, denim dokularla kombinlendiğinde spor – şık kavramına yenilikçi bir dokunuş yapıyor.

TRENÇKOT MEVSİMİ
TRENÇKOT MEVSİMİ
Yıl boyunca kısıtlı bir süre gündemde olsa da trençkotların kilit parça rolü hiçbir zaman değişmiyor! Klasik tasarım çizgisine sahip olanlardan yeni nesil detaylarla güncellenen parçalara kadar birçok seçenek Ipekyol’un geniş ürün seçkisinde sizi bekliyor.
  • ŞEHİRDE YAZ
    ŞEHİRDE YAZ
  • İDDİALI DOKULAR
    İDDİALI DOKULAR
  • FEMİNEN PALET
    FEMİNEN PALET
MISS IPEKYOL
OYUN KURUCU: ELBİSE
OYUN KURUCU: ELBİSE
Günlük kombinlerden davet stiline kadar farklı okazyonlarda değerlendirebileceğiniz elbiselerle gardırobunuzu güncelleyin.
ÇARPICI DURUŞ
ÇARPICI DURUŞ
Gömlek ceketlerin sportif tavrı, Ipekyol dokunuşu ile güncelleniyor. Nakışların retro etkisini modern kalıplarla buluşturan tasarımları radarınıza alın.
YENİ MODERN

Termometrelerin gösterdiği sıcaklık dereceleri yükselirken total look parçalar da mevsimin atmosferine adapte oluyor. Sezon görünümlerinin odak noktasındaki tasarımları keşfedin. 

YÜKSEK ÖZ GÜVEN
YÜKSEK ÖZ GÜVEN
Maskülen görünümlerden transfer olan blazer’lar, incelikli dokunuşlarla feminen ve cesur bir kimlik kazanıyor.
AKSESUAR FAKTÖRÜ
AKSESUAR FAKTÖRÜ
Minimal görünümleri taçlandıran gösterişli parçalardan sadeliğin izini süren zarif tasarımlara kadar birçok ürün silüetinize son dokunuşu yapmak üzere devrede.
Bir Beden Seçin