Trendyol
Uygulamasına Gir

Yemek’e tıkla

1) Trendyol Yemek'ten Nasıl Sipariş Verebilirim?

Trendyol Yemek'ten sipariş vermek için telefonunuza Trendyol mobil uygulamamızı indirin. Uygulamamızın ana sayfasında yer alan "Go" sekmesi üzerinden "Yemek" kategorisini seçerek veya ana sayfadaki "Trendyol Yemek" ikonuna tıklayarak yüzlerce çeşit restorana kolayca ulaşabilirsiniz. Siparişini vermek istediğiniz yemeği seçtikten sonra, adres ve ödeme bilgilerinizi doğrulayıp Trendyol Yemek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

2) Trendyol Yemek'te Geçerli Ödeme Yöntemleri Hangileri?

Trendyol Yemek'te tüm bankaların kredi ve banka kartlarıyla yemek siparişinizi verebilirsiniz. Multinet ve Sodexo yemek kartlarıyla geçerli restoranlardan online ödeme yaparak yemek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

3) Trendyol Yemek İndirim Kuponlarından Nasıl Faydalanabilirim?

Trendyol Yemek İndirim kuponlarını, yemeğinizi seçtikten sonra 'Sepetim' sayfasındayken uygulayabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz indirim kuponunu sepetinizde göremiyorsanız, kupon şartları (Minimum Sepet Tutarı, Geçerli Restoran vb.) alışverişiniz için uygun olmayabilir. Hesabınıza tanımlı Trendyol Yemek indirim kuponlarını ve kullanım şartlarını "Kampanyalar ve Kuponlar" sayfasındaki 'İndirim Kuponlarım' alanında görebilirsiniz.

4) Trendyol Yemek Müşteri Hizmetleri'ne Nereden Ulaşabilirim?

"Siparişlerim" sekmesinde yer alan Trendyol Yemek Asistan üzerinden bize dilediğiniz zaman ve kolayca ulaşabilirsiniz.