Adım 1

EasyCep takas kampanyası sayfasına git, eski telefon modelini seç ve ön fiyat teklifini gör.

Adım 2

Amazon.com.tr üzerinden akıllı telefon siparişini tamamla* ve sipariş numaranı EasyCep kampanya sayfasındaki forma gir.

Adım 3

Eski telefonunu ücretsiz bir şekilde EasyCep’e gönder

Adım 4

Eski telefonunun EasyCep tarafından değerlendirilmesi sonrası son teklifi onayla ve ödemeni al

*Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen stoklarla sınırlı seçili Apple iPhone ve Samsung telefonlarda geçerlidir.

EasyCep Garanti ve Taahhütleri

Sıkça Sorulan Sorular

1. Değişim kampanyası ile eski cihazımı yenisiyle nasıl değiştiririm?

1. Bu linke tıklayarak EasyCep sitesine gidip değişim kampanyasından yararlanmak istediğiniz eski telefonunuza ait marka ve model bilgisini seçin.
2. Eski telefonunuzun durumuyla ilgili soruları cevaplayın, EasyCep’in size sunduğu fiyat teklifini öğrenin.
3. Amazon.com.tr’de satın almak istediğiniz telefonun sayfasına gidip yeni telefon siparişinizi tamamlayın.
4. EasyCep sitesine geri dönüp kişisel bilgilerinizi ve yeni telefonunuza ait Amazon sipariş numaranızı girin.
5. Formu tamamladıktan sonra, ekranda paylaşılacak kod ile eski telefonunuzu ücretsiz olarak kargo şirketi aracılığıyla EasyCep’e ulaştırabilirsiniz.
6. Telefonunuzu EasyCep’e göndermeden önce telefondaki hesaplarınızdan çıkış yapmış, kişisel bilgilerinizi temizlemiş olmanız gerekmektedir. Telefonunuzu nasıl sıfırlayacağınızı öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca, sıfırlama işlemi öncesinde eski telefonunuzdaki bilgilerinizi yeni telefonunuza aktarmayı ve eski telefonunuzun EasyCep'e göndermeden önceki son durumunun fotoğraf ve/veya video görüntüsünü almayı unutmayın.
7. Telefonunuz EasyCep’e ulaştıktan sonra teknik ekip tarafından incelenir ve final fiyat teklifi SMS yolu ile sizinle paylaşılır.
8. Teklifi kabul ettikten bir gün sonra eski telefon satışı ödemeniz EasyCep tarafından gerçekleştirilecektir.

2. Eski telefonumun maddi değeri nasıl belirlenir?

Eski telefonunuzun durumuyla ilgili beyanınıza istinaden ön teklifi anında görebilirsiniz. EasyCep’e göndereceğiniz telefonunuz teknik ekip tarafından incelenecek ve nihai teklif sizlerle paylaşılacaktır.
EasyCep fiyat teklifi sağlayabilmek için aşağıdaki kontrolleri yapacaktır:
- Telefon hafızası
- Telefonun çalışma durumu
- Ekran durumu
- Kozmetik durumu
- Kameraların çalışma durumu
- FaceID çalışma durumu (iOS için)

3. EasyCep’in sunduğu nihai teklif sonrası telefonumu satmaktan vazgeçersem ne olur?

EasyCep tarafından telefonunuz ücretsiz olarak size geri gönderilir.

4. Değişim kampanyasından yararlanabilmem için Amazon.com.tr’den yeni telefon satın almam gerekiyor mu?

Evet, değişim kampanyasından yararlanabilmek için Amazon.com.tr’den yeni bir Apple iPhone ya da Samsung akıllı telefon satın almalısınız. Yeni telefonunuza ait Amazon sipariş numaranızı EasyCep kampanya sayfasındaki bilgi formuna girmeniz gerekmektedir.

5. Eski telefonuma ait satış ödemesini nasıl alırım?

EasyCep’in teklifini kabul ettikten sonra eski telefon satış ödemeniz EasyCep tarafından, EasyCep bilgi formunda sağladığınız IBAN numarasına transfer edilecektir.

6. Telefonumu EasyCep’e aksesuarları (şarj, kulaklık, vb.) ile birlikte mi göndermem gerekiyor?

Hayır, sadece eski telefonunuzu göndermeniz yeterlidir.

EasyCep’e 0850 888 32 79 numaralı telefondan haftanın her günü 08.00-24:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Kullanım Koşulları

- Bu değişim kampanyası, Easycep tarafından düzenlenmektedir ve bu nedenle Amazon Turkey Perakende Hizmetleri Limited Sirketi’nin (“Amazon”) işbu değişim kampanyası üzerinde hiçbir sorumluluğu veya denetimi bulunmamaktadır. İşbu değişim kampanyası Easycep’in Kullanım Koşulları’na tabidir. Kampanya 1 Ocak 2024 - 31 Aralık 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
- Amazon, üçüncü kişi internet siteleri üzerinden yapılan işlemler için hiçbir sorumluluk ve yükümlülük kabul etmez.
- İlgili değişim kampanya sayfasında aksi belirtilmediği sürece, kampanya eski siparişler için kullanılamaz ve diğer promosyonlarla birleştirilemez.
- Amazon.com.tr üzerinden almak istediğiniz yeni telefon stoklarla sınırlıdır.
- Amazon, dilediği zaman Easycep’in değişim kampanyasını sitesinden çıkarma veya bu kampanyaya katılımını sonlandırma hakkını saklı tutar.
- Amazon.com.tr üzerinden yapacağınız bütün satın almalar için Amazon.com.tr Kullanım ve Satış Şartları geçerli olacaktır.
- Daha fazla bilgi için lütfen Easycep müşteri hizmetleri ile 0850 888 32 79 numaralı telefondan iletişime geçiniz. Easycep müşteri hizmetlerine haftanın her günü 08.00-24:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.
- İşbu değişim kampanyasına ilişkin tüm şikayet ve/veya taleplerinizin muhatabı Easycep’tir. Amazon, işbu kampanyaya ilişkin herhangi bir şikayet ve/veya talebin muhatabı değildir ve Amazon’un işbu kampanyaya ilişkin herhangi bir hukuki ve/veya cezai sorumluluğu bulunmamaktadır.